Ξεκινούν οι συνομίλιες για τα ΜΟΕ στο ΥΠΕΘΑ utd

Ξεκινούν οι συνομίλιες για τα ΜΟΕ στο ΥΠΕΘΑ utd

Μια λιτή ανακοίνωση το υπουργείο Εθνικής Άμυνας γνωστοποίησε τη έναρξη συνομιλιών για τα ΜΟΕ, στο πλαίσιο και των συζήσεων του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καθώς ου Έλληνα υπουργού Άμυνας Ευάγγελου Αποστολάκη με τον Τούρκο ομόλογό του Χουλουσί Ακάρ. Τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, τουρκική αντιπροσωπεία θα αφιχθεί στην Αθήνα

Μια λιτή ανακοίνωση το υπουργείο Εθνικής Άμυνας γνωστοποίησε τη έναρξη συνομιλιών για τα ΜΟΕ, στο πλαίσιο και των συζήσεων του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καθώς ου Έλληνα υπουργού Άμυνας Ευάγγελου Αποστολάκη με τον Τούρκο ομόλογό του Χουλουσί Ακάρ.

Τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, τουρκική αντιπροσωπεία θα αφιχθεί στην Αθήνα για συζητήσεις, με αντίστοιχη ελληνική, με σκοπό τη διερεύνηση δραστηριοτήτων ενεργειών στο πλαίσιο υλοποίησης Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

utd 20.00

Μπορεί να συζητούν οι Τούρκοι για ΜΟΕ, αλλά οι παραβιάσεις…παραβιάσεις.

Σήμερα τις παραβιάσεις έκαναν CN-235 και ελικόπτερα

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 20η ΜΑΪΟΥ 2019 ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : –

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 6 (3 CN-235 & 3 Ε/Π)

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 6

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : –

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 7

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 42 (37 από τα CN-235 & 5 από τα Ε/Π)

ΕΜΠΛΟΚΕΣ : –

ΠΕΡΙΟΧΗ : Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο Τα ανωτέρω Α/Φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

 

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο