Το βίντεο του Α.Τσίπρα για το παρασκήνιο της Συμφωνίας των Πρεσπών

Το βίντεο του Α.Τσίπρα για το παρασκήνιο της Συμφωνίας των Πρεσπών

Στο βίντεο περιλαμβάνεται η τηλεφωνική συνομιλία του Αλέξη Τσίπρα με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ στις 12 Ιουνίου, για το ραντεβού αλλά και συζητήσεις του ελληνα πρωθυπουργού με συνεργάτες του.

Ο πρωθυπουργός ανάρτησε στα social media βίντεο με το παρασκήνιο για τος πως φθάσαμε στη συμφωνία με τα Σκόπια και την υπογραφή της στις Πρέσπες. Στο βίντεο περιλαμβάνεται η τηλεφωνική συνομιλία του Αλέξη Τσίπρα με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ στις 12 Ιουνίου, για το ραντεβού αλλά και συζητήσεις του ελληνα πρωθυπουργού με συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εξάλου στις 2 αναρτήσεις του στο Twitter για τη συμφωνία ο Α. Τσίπρας γράφει: “Με τη Συμφωνία κατοχυρώνουμε πάγιες ελληνικές διεκδικήσεις που αφορούν όχι μόνο το εθνικό μας παρελθόν, αλλά και το παρόν και το μέλλον. Μιας ισχυρής Ελλάδας, φάρου πολιτισμού, ιστορίας & αξιών, μιας Ελλάδας πυλώνα σταθερότητας στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο, στην Ευρώπη” .

 

“Με τη Συμφωνία κατοχυρώνουμε πάγιες ελληνικές διεκδικήσεις που αφορούν όχι μόνο το εθνικό μας παρελθόν, αλλά και το παρόν και το μέλλον. Μιας ισχυρής Ελλάδας, φάρου πολιτισμού, ιστορίας & αξιών, μιας Ελλάδας πυλώνα σταθερότητας στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο, στην Ευρώπη”.

 

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο