Πρόταση ΠΟΜΕΝΣ για τους πληγέντες – ΠΟΕΣ για τους πληγέντες στρατιωτικούς

Πρόταση ΠΟΜΕΝΣ για τους πληγέντες – ΠΟΕΣ για τους πληγέντες στρατιωτικούς

παρακαλούμε όπως εξετάσετε τη δυνατότητα και οικονομικής ενίσχυσης των πυροπληγέντων στρατιωτικών οικογενειών

Η ΠΟΜΕΝΣ σεβόμενη τον πόνο των συνανθρώπων μας, που επλήγησαν από την φονική πύρινη λαίλαπα, προτείνει στην Πολιτική και Στρατιωτική ηγεσία, να εξετάσει την αναστολή της παραθεριστικής λειτουργίας όλων των θερέτρων των Ε.Δ. στον νομό Αττικής, με σκοπό τη διάθεση των οικημάτων στους πληγέντες συνανθρώπους μας, για την προσωρινή ανακούφιση τους.

H Ένωση Ροδου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ.),
εκφράζει την βαθύτατη θλίψη και οργή του για την ανείπωτη εθνική τραγωδία, που ξεπερνά και τον χειρότερο μας  εφιάλτη. Ο πόνος είναι μεγάλος. Οι εικόνες των άτυχων συνάνθρωπων μας, που χάθηκαν
έτσι άδικα, μας συγκλονίζουν όλους.
Προς τις οικογένειες και συγγενείς των θυμάτων, εκφράζουμε τα θερμά μας και ειλικρινή συλλυπητήρια.
Επιπλέον ανακοινώνουμε ότι, το σωματείο μας θα διαθέσει όλες τις φιάλες αίματος, της τράπεζας, αίματος της ΕΣΠΕΡ, προς στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από την φονική και εφιαλτική
πύρινη λαίλαπα, σε ένδειξη ελάχιστου σεβασμού, πραγματικής συμπαράστασης και αλληλεγγύης.
Τέλος, καλούμε όλους τους συναδέλφους μας που υπηρετούν εντός της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου (Ρόδος, Σύμη, Τήλος, Καστελόριζο), αλλά και σε όσους υπηρετούν στα νησιά της ΚΩ, ΚΑΡΠΑΘΟΥ και ΚΑΛΥΜΝΟΥ, να προσέλθουν στα κατά τόπους τμήματα αιμοδοσίας των Νοσοκομείων και να ενισχύσουν, την τράπεζα αίματος της ΕΣΠΕΕΡ προσφέροντας μια φιάλη αίμα, η οποία θα διατεθεί για το παραπάνω κοινωνικό σκοπό.
Ο αριθμός μητρώου της ένωσης που θα δηλώνεται, όσοι και όσες από εσάς θα προθυμοποιηθείτε να
προσφέρετε αίμα είναι ο 13892.

Η ΠΟΕΣ

Με αφορμή τις τρέχουσες πυρκαγιές που έπληξαν και συνεχίζουν οι εν εξελίξει να πλήττουν σημαντικό κομμάτι της Χώρας μας, παρακαλούμε όπως εξετάσετε τη δυνατότητα χορήγησης, και πέραν της προβλεπόμενης, ειδικής άδειας στους συναδέλφους μας στρατιωτικούς, η περιουσία των οποία επλήγη, ανά την Επικράτεια, για την αντιμετώπιση των πρώτων ενεργειών τους.

Πέραν των ανωτέρω παρακαλούμε όπως εξετάσετε τη δυνατότητα και οικονομικής ενίσχυσης των πυροπληγέντων στρατιωτικών οικογενειών.

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο