ΠΑΣΥΣΕΚ: Καθορισμός αρμοδιοτήτων

ΠΑΣΥΣΕΚ: Καθορισμός αρμοδιοτήτων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μετά από συνέλευση την 8 Οκτωβρίου 2019 και με την υπ. αριθμ. 46/8-10-2019, αποφάσισε τον καθορισμό αρμοδιοτήτων για καλύτερη ενημέρωση και διαβίβαση προβλημάτων – αποριών των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων Ειδικής Κατάστασης. Με αυτή την απόφαση ο Σύνδεσμος θέλει να επιτύχει την αμεσότητα σε θέματα υγείας και πρόνοιας στον εργασιακό

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μετά από συνέλευση την 8 Οκτωβρίου 2019 και με την υπ. αριθμ. 46/8-10-2019, αποφάσισε τον καθορισμό αρμοδιοτήτων για καλύτερη ενημέρωση και διαβίβαση προβλημάτων – αποριών των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων Ειδικής Κατάστασης. Με αυτή την απόφαση ο Σύνδεσμος θέλει να επιτύχει την αμεσότητα σε θέματα υγείας και πρόνοιας στον εργασιακό χώρο ή μη. Οι αρμοδιότητες έχουν ως εξής:
• Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Δημήτριος Χαλάστρας, θα είναι υπεύθυνος θεμάτων υγείας και πρόνοιας για τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων οι οποίοι είναι στην κατάσταση ελαφράς υπηρεσίας, υπηρεσίας γραφείου, υπηρεσίας ξηράς, υπηρεσίας εδάφους και σε μακρά αναρρωτική άδεια.
• Ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου κ. Απόστολος Μαρκοστάμος θα είναι υπεύθυνος θεμάτων υγείας και πρόνοιας για τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων με συζύγους, τέκνα και μέλη όπου θα επιμελούνται με δικαστική απόφαση, οι οποίοι έχουν πρόβλημα υγείας ή οποιαδήποτε μορφή αναπηρίας.

Στον κοινωνικό τομέα του Συνδέσμου οι αρμοδιότητες έχουν ως εξής:
• Ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου κ. Ιωάννης Κορίλλης, θα είναι ο υπεύθυνος επικοινωνίας και γραμματειακής υποστήριξης.
• Το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου κ. Φώτιος Πλασταράς, θα είναι ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων.

Η επικοινωνία με το Σύνδεσμο για οποιοδήποτε θέμα ή πληροφορία αφορά τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, θα γίνεται μέσω email (pasysek1@gmail.com).

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο