ΙΔΙΣ: ΔΥΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ “ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ”

ΙΔΙΣ:  ΔΥΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ “ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ”

Το Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων (Ι.ΔΙ.Σ.) του Παντείου Πανεπιστημίου, ωθούμενο, για ένατη συνεχή χρονιά, από την ανταπόκρισή σας στα Προγράμματα «Δια βίου μάθησης», θα συνεχίσει την προσπάθειά του, προκηρύσσοντας τους δύο πρώτους Σεμιναριακούς Κύκλους, οι οποίοι θα εστιάσουν στις παρακάτω θεματικές: Ø Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Πολιτική και στρατηγική ανάλυση. Ø Θεωρία Πολέμου. Από τις 30/9-16/11 Παρακαλούμε

Το Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων (Ι.ΔΙ.Σ.) του Παντείου Πανεπιστημίου, ωθούμενο, για ένατη συνεχή χρονιά, από την ανταπόκρισή σας στα Προγράμματα «Δια βίου μάθησης», θα συνεχίσει την προσπάθειά του, προκηρύσσοντας τους δύο πρώτους Σεμιναριακούς Κύκλους, οι οποίοι θα εστιάσουν στις παρακάτω θεματικές:

Ø Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Πολιτική και στρατηγική ανάλυση.

Ø Θεωρία Πολέμου.

Από τις 30/9-16/11

Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι δύο Σεμιναριακοί Κύκλοι που προκηρύσσονται, θα πραγματοποιηθούν τις ίδιες ημερομηνίες αλλά διαδοχικές ώρες και εντάσσονται στον Κύκλο «Σπουδές Άμυνας», ο οποίος περιλαμβάνει ακόμα τέσσερεις θεματικές. Οι επόμενοι κύκλοι αυτής της ενότητας, θα πραγματοποιούνται μέχρι τον Απρίλιο του 2020. Η θεματολογία τους είναι η εξής:

· Περιφερειακοί Πόλεμοι μετά το 1945.

· Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος.

· Τεχνολογία και Πόλεμος.

· Ο Πόλεμος στον σύγχρονο κόσμο: Στρατηγική, Οπλικά Συστήματα και Τακτικές.

Θα ήθελα να θέσω υπ’όψιν σας ότι, όπως κάθε χρονιά, κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, εκτός των παραπάνω, θα προκηρυχθούν επιπλέον Σεμιναριακοί Κύκλοι που αντλούν τις θεματικές τους από ζητήματα που άπτονται της ελληνικής και διεθνούς επικαιρότητας και έχουν σαν στόχο την ενδελεχή εξέτασή τους.

Όλοι οι Σεμιναριακοί Κύκλοι που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 απευθύνονται στο ευρύ κοινό (υπαλλήλους, φοιτητές, δημοσιογράφους, στρατιωτικούς κ.α.).

περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις: www.idis.gr

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο