Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στη ΣΔΙΕΠ

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στη ΣΔΙΕΠ

ο Αρχηγός εξήρε το έργο που επιτελείται στη Σχολή, ως τη μέγιστη Κλαδική εκπαίδευση και συνεχάρη πολιτικό προσωπικό, στελέχη και εκπαιδευόμενους Αξιωματικούς για το υψηλό ηθικό και το βαθμό επαγγελματισμού τους.

Τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφτηκε τη Σχολή Διοίκησης και Επιτελών (ΣΔΙΕΠ) στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποίησε ομιλία στο μόνιμο προσωπικό και στους εκπαιδευόμενους Αξιωματικούς της 30ης Εκπαιδευτικής Σειράς, κατά την οποία:
– Τόνισε ότι η Διακλαδικότητα είναι μονόδρομος.
– Παρότρυνε τους σπουδαστές να εφαρμόσουν, στην καθημερινότητά τους, καινοτόμες ιδέες που καταδεικνύουν την αλλαγή νοοτροπίας.
– Χαρακτήρισε την αναβάθμιση της εκπαίδευσης της εφεδρείας και της εθνοφυλακής, ως ένα από τα σημαντικότερα έργα, που επιτεύχθηκαν τα 2 τελευταία χρόνια.
Τέλος, ο Αρχηγός εξήρε το έργο που επιτελείται στη Σχολή, ως τη μέγιστη Κλαδική εκπαίδευση και συνεχάρη πολιτικό προσωπικό, στελέχη και εκπαιδευόμενους Αξιωματικούς για το υψηλό ηθικό και το βαθμό επαγγελματισμού τους.

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο