“Δίκτυο γκιουλενιστών” με επικεφαλής ιμάμη “ανακάλυψε” η “Μιλιέτ” στην Αθήνα

“Δίκτυο γκιουλενιστών” με επικεφαλής ιμάμη “ανακάλυψε” η “Μιλιέτ” στην Αθήνα

Μέσα στο μπαράζ των τουρκικών προκλήσεων και του υβριδικού-προπαγανδιστικού πολέμου που διεξάγει η Άγκυρα κατά της Αθήνας, η τουρκική εφημερίδα Μιλιέτ “ανακάλυψε” ιμάμη του Γκιουλέν να διευκολύνει τη φυγή γκιουλενιστών προς την Ευρώπη. Η Τουρκία στο υβριδικό κομμάτι ρίχνει νέα “χαρτιά” προβοκάτσιας και προπαγάνδας, παράλληλα με τη νομικίστικη αμφισβήτηση των διεθνών συνθηκών, την εισβολή στην

Μέσα στο μπαράζ των τουρκικών προκλήσεων και του υβριδικού-προπαγανδιστικού πολέμου που διεξάγει η Άγκυρα κατά της Αθήνας, η τουρκική εφημερίδα Μιλιέτ “ανακάλυψε” ιμάμη του Γκιουλέν να διευκολύνει τη φυγή γκιουλενιστών προς την Ευρώπη.

Η Τουρκία στο υβριδικό κομμάτι ρίχνει νέα “χαρτιά” προβοκάτσιας και προπαγάνδας, παράλληλα με τη νομικίστικη αμφισβήτηση των διεθνών συνθηκών, την εισβολή στην Κυπριακή ΑΟΖ και τις απειλές προς την Κύπρο και την αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο.

Ο Ερντογάν πιέζει όπως φαίνεται σε όλα τα επίπεδα την Αθήνα και τη Λευκωσία και επιχειρεί να κερδίσει ό,τι περισσότερο μπορεί μέσα στην αναμπουμπούλα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Ιμάμης της οργάνωσης FETO (Γκιουλέν) Γιαλτσίν Εσμέκ ο οποίος φέρεται να οργανώνει όλες τις αποδράσεις γκιουλενιστών από την Τουρκία σε χώρες τις Ευρώπης επισκέπτεται ελεύθερα τις χώρες τις Ευρώπης και συναντάται με τους ιμάμηδες της οργάνωσης.

Οι ίδιες πηγές της εφημερίδας αναφέρουν πως έπειτα από έρευνά της στην Αθήνα προκύπτει πως η Ελλάδα και ιδιαίτερα η Γερμανία έχουν ρόλο κλειδί στις μετακινήσεις των γκιουλενιστών από την Τουρκία στην Ευρώπη. Η εφημερίδα αναφέρει ακόμη ότι έχουν εντοπίσει και το σπίτι του ιμάμη Γιαλτσίν Εσμέκ στην Αθήνα και εθεάθη το αυτοκίνητό του με γερμανικές πινακίδες.

Ο Εσμέκ έχει ολλανδική υπηκοότητα αλλά ταυτόχρονα πήρε άδεια παραμονής στην Ελλάδα στις 18 Ιανουαρίου 2018, δεν είναι παντρεμένος και ζει μόνος του στην Αθήνα, αναφέροντας μάλιστα και τη διεύθυνσή του στην Αθήνα. Στο κουδούνι γράφει “YES”.

Πηγή: ΑΠΕ/ΚΥΠΕ/ΜΙΛΙΕΤ

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο