Χορήγηση άδειας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Χορήγηση άδειας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Τη χορήγηση άδειας στους στρατιωτικούς που έχουν παιδιά που δίνουν Πανελλήνιες ζητά η ΠΟΜΕΝΣ Η επιστολή: Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Αρχηγοί, Σύμφωνα με σχετικές εγκυκλίους, που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας, οι ΠανελλαδικέςΕξετάσεις έτους 2019, για τους μαθητές της Γ΄ τάξης των ημερήσιων και της Δ΄ τάξης των εσπερινών Γενικών Λυκείων της χώρας, θα ξεκινήσουν

Τη χορήγηση άδειας στους στρατιωτικούς που έχουν παιδιά που δίνουν Πανελλήνιες ζητά η ΠΟΜΕΝΣ

Η επιστολή:

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Αρχηγοί,

Σύμφωνα με σχετικές εγκυκλίους, που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας, οι ΠανελλαδικέςΕξετάσεις έτους 2019, για τους μαθητές της Γ΄ τάξης των ημερήσιων και της Δ΄ τάξης των εσπερινών Γενικών Λυκείων της χώρας, θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019, ενώ μία (1) ημέρα νωρίτερα, δηλαδή την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019, θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις για τους μαθητές της Γ΄ τάξης των ημερήσιων και της Δ΄ τάξης των εσπερινών ΕΠΑΛ γενικής παιδείας και ειδικότητας.

Ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.) κατόπιν και του σχετικού εγγράφου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ), παρακαλούμε όπως εξετάσετε τη δυνατότητα χορήγησης ειδικής αδείας, πέραν των προβλεπομένων, στις/στους συναδέλφους μας, οι οποίες/οποίοι έχουν τέκνα τα οποία φοιτούν στις ανωτέρω τάξεις και θα συμμετάσχουν στις υπόψη Πανελλαδικές Εξετάσεις έτσι ώστε να παρέχουν συναισθηματική και ψυχολογική στήριξη στα παιδιά τους.

Επιπρόσθετα παρακαλούμε όπως η παραπάνω ευεργετική παροχή ειδικής άδειας, επεκταθεί αναλογικά και για τους συναδέλφους / συναδέλφισσες μας οι οποίοι έχουν αποφασίσει να συμμετέχουν οι ίδιοι στις Πανελλαδικές εξετάσεις προκειμένου να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους κυρίως σε τεχνικές και εξειδικευμένες ειδικότητες, έτσι ώστε να έχουν τον χρόνο να μελετήσουν.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και αποδοχή του αιτήματος μας και παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία.

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο