Τ.Π. & Δ. προς ΠΟΕΣ: Ρυθμίζουμε τα τιτλοποιημένα δάνεια

Τ.Π. & Δ. προς ΠΟΕΣ: Ρυθμίζουμε τα τιτλοποιημένα δάνεια

Με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, κ. Κωνσταντίνο Βαρλαμίτη, συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017, αντιπροσωπεία της ΕΓ της Ομοσπονδίας μας.

Η συνάντηση προκλήθηκε μετά το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 468/2017 έγγραφό μας, για ενημέρωση της Ομοσπονδίας μας, αναφορικά με το εάν υπάρχει βούληση εκ μέρους του Τ.Π. & Δ. προκειμένου να συμπεριληφθούν και αυτά (τα τιτλοποιημένα δάνεια) στο καθεστώς επιβράβευσης συνεπών δανειοληπτών, μέσω μείωσης του επιτοκίου, όπως ακριβώς συνέβη με όλα τα άλλα ενυπόθηκα δάνεια.

Ο κ. Πρόεδρος του ΔΣ του Τ.Π. & Δ. τόνισε το βάσιμο και το αναγκαίο του αιτήματος της Ομοσπονδίας μας και ενημέρωσε την αντιπροσωπεία μας ότι ήδη ξεκίνησε και βρίσκεται στο τελευταίο στάδιό της, σχετική νομοθετική πρόβλεψη, εκ μέρους του Τ.Π. & Δ. και του Υπουργείου Οικονομικών, ενώ αναμένεται, ενδεχομένως και μέσα στον επόμενο μήνα (Οκτώβριο) η ψήφιση και επικύρωσή της από τη Βουλή των Ελλήνων.

Η αντιπροσωπεία ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Πρόεδρο και δεσμεύτηκε για συνέχιση των επαφών, προκειμένου και πάντα στο μέτρο του εφικτού και δυνατού, να βρεθούν περαιτέρω λύσεις προς ανακούφιση των στρατιωτικών δανειοληπτών.

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο