Συντριβή HUEY στη Κωνσταντινούπολη – νεκροί οι επιβαίνοντες utd

Συντριβή HUEY στη Κωνσταντινούπολη – νεκροί οι επιβαίνοντες utd

Στρατιωτικό ελικόπτερο HUEY συνετρίβη  στο κέντρο της συνοικίας Σαντζάκτεπε της Κωνσταντινούπολης στην ασιατική πλευρά της πόλης. Το πλήρωμα UH-1 της Τουρκικής Αεροπορίας Στρατού, τέσσερις στρατιωτικοί σκοτώθηκαν, κατά τη συντριβή. utd Τέσσερις στρατιώτες σκοτώθηκαν και ένας άλλος τραυματίστηκε στο δυστύχημα αυτό η αιτία του οποίου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το κυβερνείο της

Στρατιωτικό ελικόπτερο HUEY συνετρίβη  στο κέντρο της συνοικίας Σαντζάκτεπε της Κωνσταντινούπολης στην ασιατική πλευρά της πόλης.

Το πλήρωμα UH-1 της Τουρκικής Αεροπορίας Στρατού, τέσσερις στρατιωτικοί σκοτώθηκαν, κατά τη συντριβή.

utd

Τέσσερις στρατιώτες σκοτώθηκαν και ένας άλλος τραυματίστηκε στο δυστύχημα αυτό η αιτία του οποίου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το κυβερνείο της Κωνσταντινούπολης, ενώ κανείς πολίτης δεν περιλαμβάνεται μεταξύ των θυμάτων.

Το ελικόπτερο προσέκρουσε σε ένα τετραώροφο κτίριο στη συνοικία Σαντζάκτεπε, στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu. Πλάνα που μεταδόθηκαν από ΜΜΕ δείχνουν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου στον δρόμο που δεν φαίνεται να έχει υποστεί μεγάλες ζημιές.

Ο στρατιώτης που τραυματίστηκε νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής φροντίδας, σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος μετέβη στο σημείο.

Η επαφή με το ελικόπτερο διακόπηκε στις 11:02 τοπική ώρα (10:02 ώρα Ελλάδας) και οι στρατιώτες “επιχείρησαν αναγκαστική προσγείωση”, δήλωσε ο υπουργός, ο οποίος εξήγησε ότι επρόκειτο για εκπαιδευτική πτήση.

Έχει ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια του δυστυχήματος.

utd 27/11

Από την συντριβή του UH-1H του Τουρκικού Στρατού (s/n 11075, κατασκευής 1986) στις 26 Νοεμβρίου 2018 σκοτώθηκαν οι: Συνταγματάρχης (ΑΣ) Göksenin Aytural Şaylan, Υπολοχαγός (ΑΣ) Aykut Yurtsever, Επιλοχίας (TX) Emre Vahit Bekli, ΕΠΟΠ Λοχίας (ΠΖ) Şahin Arslan.

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο