Συνεχίζονται οι έρευνες για την κλοπή στη Λέρο, κοντά στην εξιχνίαση είναι οι αρχές

Συνεχίζονται οι έρευνες για την κλοπή στη Λέρο, κοντά στην εξιχνίαση είναι οι αρχές

Κοντά στην αποκάλυψη των ενόχων βρίσκονται ΠΝ, ΕΥΠ και αντιτρομοκρατική για την κλοπή στην μονάδα του ΠΝ (ΥΝΤΕΛ) στη Λέρο. Το ΓΕΝ σε ανακοίνωσή του αναφέρει: “οι έρευνες αναφορικά με την υπόθεση της απώλειας στρατιωτικού υλικού από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ) από τις αρμόδιες Στρατιωτικές και Αστυνομικές αρχές, είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Κοντά στην αποκάλυψη των ενόχων βρίσκονται ΠΝ, ΕΥΠ και αντιτρομοκρατική για την κλοπή στην μονάδα του ΠΝ (ΥΝΤΕΛ) στη Λέρο. Το ΓΕΝ σε ανακοίνωσή του αναφέρει: “οι έρευνες αναφορικά με την υπόθεση της απώλειας στρατιωτικού υλικού από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ) από τις αρμόδιες Στρατιωτικές και Αστυνομικές αρχές, είναι σε πλήρη εξέλιξη. Υπό καθεστώς απόλυτης μυστικότητας, συνεχίζεται η προανακριτική διαδικασία. Το οριστικό αποτέλεσμά της, αναμένεται μετά την ολοκλήρωση της έρευνας”.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες εστιάζονται σε τρία άτομα τα οποία και μεταφέρθηκαν την Λέρο μεταφέρθηκαν και ανακρίνονται δημοσιογραφικές πηγές κάνουν λόγο για έναν πρώην διαχειριστή της αποθήκης και δύο στελέχη των ειδικών δυνάμεων.

Οι αρχές κινήθηκαν γρήγορα με τη συμμετοχή και ξένων υπηρεσιών και πλέον εστιάζουν στο πολεμικό υλικό που χάθηκε το οποίο και αναζητούν.

 

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο