Συνάντηση ΠΟΜΕΝΣ με το Υπ. Εθν. Άμυνας Πάνο Καμμένο

Συνάντηση ΠΟΜΕΝΣ με το Υπ. Εθν. Άμυνας Πάνο Καμμένο

Την ίδια ημέρα παρελήφθησαν και τα γραφεία της Ομοσπονδίας σε χώρο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπου θα είναι η έδρα της ΠΟΜΕΝΣ.

H ΠΟΜΕΝΣ, την 4η Ιουνίου 2018, πραγματοποίησε επίσημη συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο.

Μία ημερομηνία ορόσημο, διότι για πρώτη φορά στην ιστορία των Ε.Δ., πραγματοποιήθηκε συνάντηση του πρώτου θεσμικού οργάνου εκπροσώπησης των εν ενεργεία Στρατιωτικών – της ΠΟΜΕΝΣ με την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, ενημέρωσαν τον κ. Υπουργό για την έως τώρα πορεία της Ομοσπονδίας καθώς και για τα προβλήματα που απασχολούν τους εν ενεργεία συναδέλφους.

Ο κ. Υπουργός από τη μεριά του, αναγνώρισε την Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. ως τον μόνο, νόμιμο και επίσημο συνομιλητή για την εκπροσώπηση των Στρατιωτικών και τόνισε ότι στο μέλλον θα υπάρχει συνεχή και στενή συνεργασία σ΄όλα τα επίπεδα.

Στο πλαίσιο αυτό, την Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επγός Δημήτριος Ρώτας και μέλη του Δ.Σ. τοποθετήθηκαν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σύμφωνα με τις προβλέψεις του νομοθετικού πλαισίου ώστε να πλαισιώσουν τα Γραφεία της Ομοσπονδίας.

Την ίδια ημέρα παρελήφθησαν και τα γραφεία της Ομοσπονδίας σε χώρο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπου θα είναι η έδρα της ΠΟΜΕΝΣ.

Η επικοινωνία με την Ομοσπονδία θα είναι δυνατή πλέον, στα τηλέφωνα 2106598115 και 2106598117 καθώς και στη διεύθυνση Λεωφ. Μεσογείων 227-230 Τ.Κ. 15562.

Η Ομοσπονδία συνεχίζει απρόσκοπτα και με συνέπεια το έργο της, αφήνοντας στο περιθώριο, τους ελάχιστους, που επιζητούν να δυναμιτίσουν το κλίμα στις Ένοπλες Δυνάμεις, δημιουργώντας κλώνους κατηργημένων σωματείων, διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις και προδικάζοντας δικαστικές αποφάσεις.

Η πλειοψηφία των συναδέλφων τους έχει ήδη κρίνει.

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο