Στο αρχείο η υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών Μητρετώδη και Κούκλατζη

Στο αρχείο η υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών Μητρετώδη και Κούκλατζη

Σχετικά με τη διενεργηθείσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) αξιολογήθηκε συνολικά και ανελήφθησαν οι δέουσες ενέργειες, πλην όμως ο φάκελος έχει διαβάθμιση απορρήτου και για τον λόγο αυτόν τα στοιχεία του δεν κοινοποιούνται δια του κοινοβουλευτικού ελέγχου

Ένα χρόνο μετά την σύλληψη των δυο Ελλήνων στρατιωτικών Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη από την Τουρκία, στον Έβρο ανακοινώνεται και επίσημα ότι η υπόθεση έχει κλείσει και έχει τεθεί στο Αρχείο.

Αυτο αναφέρει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στην απάντησή του σε ερώτηση βουελυτών της ΝΔ: Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης που κατέθεσε ο βουλευτής κ. Βασίλειος Κικίλιας με θέμα «Αποτελέσματα Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για το περιστατικό σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο» σας γνωρίζω ότι η υπόθεση έχει διερευνηθεί ως προς την ποινική της αξιολόγηση από την αρμόδια Στρατιωτική Εισαγγελία και έχει τεθεί στο αρχείο. Σχετικά με τη διενεργηθείσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) αξιολογήθηκε συνολικά και ανελήφθησαν οι δέουσες ενέργειες, πλην όμως ο φάκελος έχει διαβάθμιση απορρήτου και για τον λόγο αυτόν τα στοιχεία του δεν κοινοποιούνται δια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

apantisi_mtr-koukl

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο