ΠΣΑΕΜΘ: Ανακοίνωση σχετικά με την προμήθεια στην καταβολή μερίσματος του ΜΤΣ

ΠΣΑΕΜΘ: Ανακοίνωση σχετικά με την προμήθεια στην καταβολή μερίσματος του ΜΤΣ

Το ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας ,σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης μας σχετικά με το πρόβλημα που προέκυψε την 29 Ιαν.2018 με την χρέωση τραπεζικής προμήθειας εμβάσματος στην καταβολή του μερίσματος ΜΤΣ Φεβρ.2018, ενημερώνει τους συναδέλφους για τα παρακάτω:

1. Ειχε την 31 Ιαν.2018 τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Πρόεδρο του Μ.Τ.Σ κ.Κουτσογιαννόπουλο Χρήστο, όπου ξεκαθαρίστηκε ότι το πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε με υπαιτιότητα του Μετοχικού Ταμείου Στρατού όπως μας ενημέρωσε η τράπεζα ,αλλά   κατά τη διαδικασία παραμετροποίησης του συστήματος διατραπεζικών συναλλαγών από την «ΔΙΑΣ Α.Ε», καταχωρήθηκε εκ παραδρομής από την υπόψη εταιρεία εσφαλμένος κωδικός χαρακτηρισμού του αρχείου καταβολής μερισμάτων, με αποτέλεσμα να θεωρηθούν ως «ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ» αντί του ορθού «ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΣ» και να επιβαρυνθούν με το αντίστοιχο ανά τραπεζικό ίδρυμα κόστος συναλλαγής.

2. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας ευχαριστεί τον κ.Πρόεδρο του Μ.Τ.Σ για τις διευκρινήσεις και χαιρετίζει τις προσπάθειες του για την εύρυθμη λειτουργία του Ταμείου, προς όφελος των μερισματούχων του.

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο