Προειδοποίηση Τραμπ: οι “πύραυλοι έρχονται” στη Συρία

Προειδοποίηση Τραμπ: οι “πύραυλοι έρχονται” στη Συρία

«Η Ρωσία δηλώνει ότι θα καταρρίψει κάθε πύραυλο που θα εκτοξευθεί εναντίον της Συρίας. Ετοιμάσου Ρωσία, γιατί θα (αρχίσουν να) έρχονται, ωραίοι και νέοι και 'έξυπνοι'! Δεν πρέπει να είσαι εταίρος με ένα Κτήνος που Σκοτώνει τον λαό του με Αέριο και το απολαμβάνει!» έγραψε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter.

Μύνημα με αποδέκτη τη Ρωσία έστειλε σήμερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μέσω twitter, φέροντας ως απάντηση “έξυπνους πυραύλους”  για τη “χημική επίθεση” που φέρεται να πραγματοποιήθηκε στη Συρία, λέγοντας πως οι πύραυλοι «θα (αρχίσουν να) έρχονται» και κατηγορώντας τη Μόσχα για την υποστήριξη που παρέχει στον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ Άσαντ.

«Η Ρωσία δηλώνει ότι θα καταρρίψει κάθε πύραυλο που θα εκτοξευθεί εναντίον της Συρίας. Ετοιμάσου Ρωσία, γιατί θα (αρχίσουν να) έρχονται, ωραίοι και νέοι και ‘έξυπνοι’! Δεν πρέπει να είσαι εταίρος με ένα Κτήνος που Σκοτώνει τον λαό του με Αέριο και το απολαμβάνει!» έγραψε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter.

Το Αμερικανικό Πεντάγωνο, σε ανακοίνωσή του αναφέρει δεν σχολιάζει ενδεχόμενες μελλοντικές στρατιωτικές δράσεις του. “Σας παραπέμπω στον Λευκό Οίκο για το μήνυμα του προέδρου” στο Twitter, ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Έρικ Πέιον, εκπρόσωπος του Πενταγώνου. “Όπως ανέφερε ο πρόεδρος, στις 8 Απριλίου, η επίθεση με χημικά όπλα από το συριακό καθεστώς εναντίον αθώων πολιτών στην Ντούμα της Συρίας στις 7 Απριλίου ήταν φρικιαστική και απαιτεί άμεση απάντηση από τη διεθνή κοινότητα”, πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο