ΠΟΜΕΝΣ: Πρωτοβουλία για το Θέμα των Αυτοκτονιών στις Ε.Δ.

ΠΟΜΕΝΣ: Πρωτοβουλία για το Θέμα των Αυτοκτονιών στις Ε.Δ.

Με το σύνθημα : Συνάδελφε το πρόβλημα σου είναι και δικό μας, ενεργοποιούνται και σ’ αυτόν τον τομέα όλες οι Περιφερειακές Ενότητες, με επικεφαλής την Αντιπροεδρία Μέριμνας και Προσωπικού ΠΟΜΕΝΣ.

Η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. μόλις πριν από 3 ημέρες κοινοποίησε επιστολή, όπου έκρουσε τον κώδωνα κινδύνου σε ότι αφορά στο λυπηρό φαινόμενο των τελευταίων ετών, που έχουν ως δυστυχή κατάληξη, αυτοκτονίες συναδέλφων μας Στρατιωτικών.

Η Ομοσπονδία πρότεινε συγκεκριμένες προτάσεις και ως οφείλει δεν μένει με σταυρωμένα χέρια.

Κατόπιν σύσκεψης του Διοικητικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε ομόφωνα η ενεργοποίηση πρωτοβουλιών και δράσεων ανά την Επικράτεια.

Με το σύνθημα : Συνάδελφε το πρόβλημα σου είναι και δικό μας,

ενεργοποιούνται και σ’ αυτόν τον τομέα όλες οι Περιφερειακές Ενότητες, με επικεφαλής την Αντιπροεδρία Μέριμνας και Προσωπικού ΠΟΜΕΝΣ.

Για όσους συναδέλφους, που θέλουν να εκθέσουν το πρόβλημα, την αγωνία τους ή έχουν εντοπίσει κάποια περίπτωση που τους ανησυχεί και δεν γνωρίζουν τα τηλέφωνα επικοινωνίας των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων, μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα των γραφείων της Ομοσπονδίας 2106598115 – 2106598117 ή στο e-mail της Ομοσπονδίας (info@pomens.gr ).

Αγαπητέ Συνάδελφε όλοι μας καθημερινά αντιμετωπίζουμε προβλήματα: υπηρεσιακά, οικονομικά, οικογενειακά και αδικίες πάσης φύσεως. Δεν είσαι ο μόνος …

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο