ΠΟΕΣ: Γονική άδεια για τις πανελλήνιες

ΠΟΕΣ: Γονική άδεια για τις πανελλήνιες

παρακαλούμε όπως εξετάσετε τη δυνατότητα χορήγησης ειδικής αδείας, πέραν των προβλεπομένων, στις/στους συναδέλφους μας, οι οποίες/οποίοι έχουν τέκνα τα οποία φοιτούν στις ανωτέρω τάξεις και θα συμμετάσχουν στις υπόψη Πανελλαδικές Εξετάσεις

Η επιστολή της Πανελλήνιας Ενώσεων Στρατιωτικών για τις Πανελλήνιες εξετάσεις:

 

ΠΡΟΣ   :    ΓΕΕΘΑ/Β1                                                                             Αρ. Πρωτ. 431/2018                                                    Αθήνα, 08 Μαΐ 2018

 

ΚΟΙΝ    :    – κ.κ. ΥΕΘΑ, ΑΝΥΕΘΑ, Α/ΓΕΕΘΑ

– Π.Ο.Ε.Σ.

– Πρωτοβάθμιες ενώσεις – μέλη μας

 

ΘΕΜΑ   :    Πανελλήνιες Εξετάσεις Έτους 2018

 

ΣΧΕΤ    :    Υπ΄ αριθμ. πρωτ.Φ253.2/55784/Α5/04.4.2018 Εγκύκλιος Υπουργείου Παιδείας

 

Σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο, που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2018 για τους μαθητές της Γ΄ τάξης των ημερήσιων και της Δ΄ τάξης των εσπερινών Γενικών Λυκείων της χώρας θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, ενώ μία (1) ημέρα νωρίτερα, δηλαδή την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018, θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις για τους μαθητές της Γ΄ τάξης των ημερήσιων και της Δ΄ τάξης των εσπερινών ΕΠΑΛ γενικής παιδείας και ειδικότητας.

Κατόπιν τούτου παρακαλούμε όπως εξετάσετε τη δυνατότητα χορήγησης ειδικής αδείας, πέραν των προβλεπομένων, στις/στους συναδέλφους μας, οι οποίες/οποίοι έχουν τέκνα τα οποία φοιτούν στις ανωτέρω τάξεις και θα συμμετάσχουν στις υπόψη Πανελλαδικές Εξετάσεις, προκειμένου να παρευρεθούν τις ημέρες των εξετάσεων για ψυχολογική υποστήριξη των τέκνων τους.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την αποδοχή του αιτήματός μας και παραμένουμε στη διαθέσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

 

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο