Παρουσία Αλκιβιάδη Στεφανή στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 107η Επέτειο Απελευθέρωσης της Ελασσόνας

Παρουσία Αλκιβιάδη Στεφανή στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 107η Επέτειο Απελευθέρωσης της Ελασσόνας

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, παρέστη χθες Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Ελασσόνα, με αφορμή τη συμπλήρωση 107 χρόνων από την Απελευθέρωση της πόλης και της Επαρχίας από τον Τουρκικό ζυγό. Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας παρακολούθησε την τελετή επίσημης δοξολογίας στο Μητροπολιτικό

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, παρέστη χθες Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Ελασσόνα, με αφορμή τη συμπλήρωση 107 χρόνων από την Απελευθέρωση της πόλης και της Επαρχίας από τον Τουρκικό ζυγό.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας παρακολούθησε την τελετή επίσημης δοξολογίας στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου, την Επιμνημόσυνη Δέηση για τους πεσόντες, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο φονευθέντων κατοίκων της πόλης, ενώ στη συνέχεια παρακολούθησε παρέλαση πολιτικών τμημάτων και σχολείων.

Τέλος, στο περιθώριο της επίσκεψής του στην Ελασσόνα, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας είχε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Δήμαρχο, Νικόλαο Γάτσα, στο Δημαρχείο της πόλης.

Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς.

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο