Παρουσία ΑΓΕΕΘΑ στην Τελετή Ορκωμοσίας Νέων Αξιωματικών της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων

Παρουσία ΑΓΕΕΘΑ στην Τελετή Ορκωμοσίας Νέων Αξιωματικών της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων

Την Τρίτη 28 Μαΐου 2019, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας νέων Αξιωματικών της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), στη Θεσσαλονίκη, όπου και επέδωσε τα ξίφη. Αποφοίτησαν συνολικά 5 Αξιωματικοί, 3 Έλληνες και 2 αλλοδαποί (από την Αλβανία και τη Λιβύη). Στην τελετή παρέστησαν αντιπροσωπείες Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των

Την Τρίτη 28 Μαΐου 2019, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας νέων Αξιωματικών της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), στη Θεσσαλονίκη, όπου και επέδωσε τα ξίφη.

Αποφοίτησαν συνολικά 5 Αξιωματικοί, 3 Έλληνες και 2 αλλοδαποί (από την Αλβανία και τη Λιβύη). Στην τελετή παρέστησαν αντιπροσωπείες Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι των Πολιτικών, Ακαδημαϊκών και Θρησκευτικών Αρχών, καθώς και συγγενείς και φίλοι των ορκισθέντων.

Νωρίτερα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, επισκέφθηκε την 113 Πτέρυγα Μάχης, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της, Σμήναρχος (Ι) Αθανάσιος Σέξτος. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ενημερώθηκε για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τις τρέχουσες δραστηριότητες της υπόψη Πτέρυγας, ενώ παρείχε κατευθύνσεις στο προσωπικό, όσον αφορά τη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) στην πρόληψη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών.

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο