Νέο υβριδικό “επεισόδιο” από την Άγκυρα: ελληνική πυραυλάκατος “παρενοχλησε” τουρκικό πλοίο

Νέο υβριδικό “επεισόδιο” από την Άγκυρα: ελληνική πυραυλάκατος “παρενοχλησε” τουρκικό πλοίο

τουρκικά ΜΜΕ δημοσίευσαν βίντεο το οποίο παρουσιάζει …παρενόχληση τουρκικής κορβέτας από ελληνικό πολεμικό πλοίο και συγκεκριμένα την πυραυλάκατος "ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ".

Μόνο …δράκους και ιππότες δεν έχει χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα η Τουρκία για να διεκδικήσει τη συνκυριαρχία στο Αιγαίο. Ωστόσο όσο υπάρχουν ευκολόπιστοι και καλοθελητές στην Ελλάδα που λένε “και εμείς κάνουμε παραβιάσεις” και “εμείς παρανοχλούμε” βάζουν “βούτυρο στο ψωμί της Άγκυρας για να προβαίνει σε υβριδικές ενέργειες. Μην ξεχνάτε ότι η Τουρκία το 2018 σκαρφίστηκε ναυμαχίες στα Ίμια και μάλιστα διέρρεε και “βίντεο” με αυτές.

Χθες τουρκικά ΜΜΕ δημοσίευσαν βίντεο το οποίο παρουσιάζει …παρενόχληση τουρκικής κορβέτας από ελληνικό πολεμικό πλοίο και συγκεκριμένα την πυραυλάκατος “ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ” (P89).

Tο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu υποστηρίζει ότι ελληνική πυραυλάκατος… παρενόχλησε τουρκική κορβέτα TCG Büyükada στο Αιγαίο, σε διεθνή ύδατα!

Επισημαίνεται ότι στις αρχές του 2018 σημειώθηκαν δύο περιστατικά: η «επακούμβιση» της Κανονιοφόρου “Νικηφόρος” και ο εμβολισμός του Περιπολικού Ανοικτής Θαλάσσης «Γαύδος»Το  του Λιμενικού.

Το περιστατικό με ¨Κρυσταλλίδη” και Büyükada, δεν επιβεβαιώνεται από το ΓΕΝ και το ΓΕΕΘΑ.

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο