Νέο παραλήρημα Ερντογάν: ο στρατός θα διαφυλάξει τα συμφέροντα της Τουρκίας

Νέο παραλήρημα Ερντογάν: ο στρατός θα διαφυλάξει τα συμφέροντα της Τουρκίας

Σε νέο παραλήρημα προχώρησε ο Ερντογάν κατά της Ελλάδας και της Κύπρου στο πλαίσιο ομιλία τους στη νεοσύστατη στρατιωτική ακαδημία που αντικατάσστηκε την Τουρκή Σχολή Ευελπίδων μετά το πραξικόπημα του ανέφερε πως υπάρχουν αυξανόμενες παραβιάσεις των δικαιωμάτων της Άγκυρας, σε Αιγαίο και Κύπρο, υπογραμμίζοντας πως ο στρατός θα σταματήσει αυτές τις πιέσεις. “Εσείς θα σταματήσετε

Σε νέο παραλήρημα προχώρησε ο Ερντογάν κατά της Ελλάδας και της Κύπρου στο πλαίσιο ομιλία τους στη νεοσύστατη στρατιωτική ακαδημία που αντικατάσστηκε την Τουρκή Σχολή Ευελπίδων μετά το πραξικόπημα του ανέφερε πως υπάρχουν αυξανόμενες παραβιάσεις των δικαιωμάτων της Άγκυρας, σε Αιγαίο και Κύπρο, υπογραμμίζοντας πως ο στρατός θα σταματήσει αυτές τις πιέσεις.

“Εσείς θα σταματήσετε τις αυξανόμενες προσπάθειες παραβίασης των δικαιωμάτων μας στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο”, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, χθες το βράδυ.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ακόμη ότι “ήσασταν εσείς και πάλι που σώσατε τους αδελφούς μας που υπέφεραν από την τυραννία των δολοφονικών συμμοριών στην Κύπρο”.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το Σκάι, δήλωσε ότι ο στρατός είναι ο «εκπρόσωπος» και η «ατσάλινη γροθιά» του λαού.

Παράλληλα κάλεσε τους αξιωματικούς να είναι έτοιμοι για επέμβαση στη Συρία

«Σύντομα θα κάνετε εκκαθάριση από τρομοκρατικές οργανώσεις στην Μανμπίζ και στα ανατολικά του Ευφράτη Ποταμού» τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος σε δόκιμους στο Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας στην Άγκυρα. Ο τουρκικός στρατός είναι «η μεγαλύτερη δύναμη» ενάντια σε εκείνους που θέλουν να πολιορκήσουν τη χώρα με τρομοκρατικές οργανώσεις, σημείωσε στην ομιλία του. Από το 2016, η Τουρκία έχει πραγματοποιήσει δύο επιχειρήσεις τις «Ασπίδα του Ευφράτη» και «Κλάδος Ελαίας» εναντίον της κουρδικής πολιτοφυλακής YPG και του Ισλαμικού Κράτους στη βόρεια Συρία.

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο