Νέες απειλές από τον Ερντογάν: η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα συμφέροντά της στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο

Νέες απειλές από τον Ερντογάν: η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα συμφέροντά της στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο

“Επαναλήφθηκε με αποφασιστικότητα ότι η χώρα μας, χρησιμοποιώντας όλες τις δυνατότητες, θα υπερασπιστεί όλα τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της ενάντια στις εξελίξεις που απειλούν τα συμφέροντα των Κατεχομένων (ΤΔΒΚ όπως αναφέρει) και της Τουρκίας”

Άλλη μία ευκαιρία βρήκε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρ.Τ.Ερντογάν για να προκαλέσει. Αυτή τη φορά επέλεξε το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας της Τουρκίας.

Στην ανακοίνωση του Συμβουλίου αναφέρεται συγκεκριμένα ότι έγινε ενημέρωση για τις εξελίξεις στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο. “Επαναλήφθηκε με αποφασιστικότητα ότι η χώρα μας, χρησιμοποιώντας όλες τις δυνατότητες, θα υπερασπιστεί όλα τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της ενάντια στις εξελίξεις που απειλούν τα συμφέροντα των Κατεχομένων (ΤΔΒΚ όπως αναφέρει) και της Τουρκίας”, αναφέρεται στην ανακοίνωση. Βασικό θέμα του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, το οποίο συνεδρίασε επί πέντε ώρες υπό την προεδρία του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ήταν η εφαρμογή του οδικού χάρτη για την αποστρατικοποίηση του Ιντλίμπ της Συρίας, στο πλαίσιο της συμφωνίας με τη Ρωσία.

 

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο