Νέα τουρκική πρόκληση: Από Δευτέρα σας στέλνω Τζιχαντιστές

Νέα τουρκική πρόκληση: Από Δευτέρα σας στέλνω Τζιχαντιστές

Στις πατρίδες τους θα ξεκινήσει να στέλνει από τη Δευτέρα η Τουρκία τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους που έχει συλλάβει, δήλωσε σήμερα Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου, ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, σύμφωνα με κρατικά μέσα ενημέρωσης. «Τους λέμε: ‘Θα στείλουμε αυτούς τους ανθρώπους πίσω σε σας’ και αρχίζουμε από τη Δευτέρα», δήλωσε ο Σοϊλού, σύμφωνα με

Στις πατρίδες τους θα ξεκινήσει να στέλνει από τη Δευτέρα η Τουρκία τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους που έχει συλλάβει, δήλωσε σήμερα Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου, ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, σύμφωνα με κρατικά μέσα ενημέρωσης.

«Τους λέμε: ‘Θα στείλουμε αυτούς τους ανθρώπους πίσω σε σας’ και αρχίζουμε από τη Δευτέρα», δήλωσε ο Σοϊλού, σύμφωνα με το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Ο τούρκος υπουργός δεν διευκρίνισε ποιες χώρες αφορά αυτό το μέτρο.

Δεν είναι ωστόσο σαφές πώς θα μπορέσει η Τουρκία να στείλει πίσω σε μια χώρα κάποιον που δεν είναι πλέον υπήκοος της εν λόγω χώρας.

Ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε χθες, Πέμπτη, πως περισσότερα από 1.150 μέλη του Ισλαμικού Κράτους κρατούνται αυτή τη στιγμή στις τουρκικές φυλακές.

Πηγή: ΑΠΕ/ διεθνή ΜΜΕ

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο