Νέα οχήματα ελέγχου παραλαμβάνει ο στρατός των ΗΠΑ

Νέα οχήματα ελέγχου παραλαμβάνει ο στρατός των ΗΠΑ

Ο Στρατός των Η.Π.Α. έχει αποκαλύψει τις λεπτομέρειες των νέων οχημάτων ελέγχου, ως μέρος της στρατηγικής εκσυγχρονισμού του Στρατού, ώστε οι στρατιώτες και οι μονάδες να είναι πιο θανατηφόροι για να κερδίσουν τους πολέμους του έθνους. Οι απειλές του εχθρού κοντά στον ορίζοντα μπορούν να ανιχνεύσουν και να στοχεύσουν τους κόμβους εντολών αποστολής χρησιμοποιώντας σύγχρονα

Ο Στρατός των Η.Π.Α. έχει αποκαλύψει τις λεπτομέρειες των νέων οχημάτων ελέγχου, ως μέρος της στρατηγικής εκσυγχρονισμού του Στρατού, ώστε οι στρατιώτες και οι μονάδες να είναι πιο θανατηφόροι για να κερδίσουν τους πολέμους του έθνους.

Οι απειλές του εχθρού κοντά στον ορίζοντα μπορούν να ανιχνεύσουν και να στοχεύσουν τους κόμβους εντολών αποστολής χρησιμοποιώντας σύγχρονα στοιχεία όπως το Unmanned Aircraft System (UPS). Αυτές οι θέσεις διοίκησης είναι ιδιαίτερα ευάλωτες λόγω της φυσικής και ηλεκτρομαγνητικής υπογραφής τους, εκτός από την έλλειψη ταχύτητας και κινητικότητας.

Οι στρατιώτες που θα λειτουργήσουν θα είναι “εξαιρετικά θανατηφόροι” και “αντίθετα με όσα έχει βιώσει ο στρατός μας, τουλάχιστον από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο”, δήλωσε ο στρατηγός Mark Milley, ο αρχηγός του στρατού. Με τους αισθητήρες παντού, οι στρατιώτες στο μέλλον θα πρέπει να λειτουργούν με την κατανόηση ότι “η πιθανότητα να δει κανείς είναι πολύ υψηλή. Σε ένα μελλοντικό πεδίο μάχης, εάν μένετε σε ένα μέρος για περισσότερο από δύο με τρεις ώρες, θα είστε νεκροί. Αυτό προφανώς απαιτεί ανθρώπινη αντοχή … [και] στον εξοπλισμό. ”

Για να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα, ο στρατός πειραματίζεται επί του παρόντος με πλατφόρμες εντολών κινητής αποστολής, όπως το M1087 Expandable Van Shelter, στο πιλοτικό πρόγραμμα Command Post Directed Requirement Pilot και το ενσωματώνει σε μονάδες όπως η ομάδα 1-2 Stryker Brigade Combat για να αξιολογήσει διαφορετικές διαμορφώσεις. Οι μονάδες θα παρέχουν στη συνέχεια ανατροφοδότηση σχετικά με την επιχειρησιακή καταλληλότητα και λειτουργικότητα.

“Ο γενικός σκοπός της απαίτησης για οδηγίες μετά από εντολή ήταν να παρασχεθούν μονάδες με επεκτάσιμα οχήματα και καταφύγια σε μια προσπάθεια να τους επιτραπεί η μετάβαση των δυνατοτήτων των διοδίων από τον τρέχοντα σταθμό διοδίων σε οχήματα και καταφύγια”, δήλωσε ο Jim Bell, ο οποίος εργάζεται με τη Διοίκηση Ανάπτυξης Δυνατοτήτων Καταπολέμησης των Στρατιωτικών Δυνάμεων των ΗΠΑ (DEVCOM).

“Αυτό θα μας έδινε μια ταχύτατα κινητή και ενδεχομένως πιο επιβιώσιμη επιλογή για τις θέσεις διοίκησής μας”, δήλωσε ο κ. Leo Wyszynski, διοικητής της 1-2 ομάδας Stryker Brigade Combat. “Μας χρειάζεται περίπου 30 λεπτά για να σπάσουμε τις νέες θέσεις, που είναι σημαντικά μικρότερη από ό, τι μας κάνει να σκίσουμε μια σκηνή. Η ελπίδα μας είναι να μπορέσουμε να πηδήξουμε και να προχωρήσουμε σε λιγότερο από 30 λεπτά καθώς ασκούμε και εκπαιδεύουμε μαζί του. ”

Σκοπός του προγράμματος είναι η ανάπτυξη εξοπλισμού που θα είναι πιο επιβιώσιμος, πιο κινητός για να προστατεύσει τη μονάδα στο μελλοντικό πεδίο της μάχης και να τους δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστούν πιο αποτελεσματικά, δήλωσε ο Wyszynski.

“Έχουμε δύο επεκτατικά φορτηγά μαζί μας ως τακτικό διοικητικό αξίωμα στις Φιλιππίνες και τους είχαμε στην Ταϊλάνδη ως μέρος των Pacific Pathways”, πρόσθεσε. “Είχαμε αρκετές σημαντικές καταιγίδες στην Ταϊλάνδη και τα βαρελάκια expo έδωσαν ένα αξιοσημείωτο πλεονέκτημα σε σχέση με τις άλλες θέσεις διοίκησης που είχαν εγκατασταθεί δίπλα μας. Ήμασταν σε θέση να συνεχίσουμε τις λειτουργίες εντολής αποστολής μας άψογα, ενώ οι λειτουργίες τους υποβαθμίστηκαν. ”

Το 1-2 SBCT πραγματοποίησε πρόσφατα ένα εργαστήριο σχεδίασης με την DEVCOM 12-15 Μαρτίου 2019, αμέσως ακολουθούμενο από μια άσκηση post-exercise για να βοηθήσει στην υλοποίηση της πλατφόρμας και να παράσχει ανατροφοδότηση για τις βέλτιστες διαμορφώσεις.

“Η διοίκηση των δυνάμεων έδωσε ένα ευρύ περιθώριο για να καθορίσει ποιες θα είναι οι ειδικές απαιτήσεις για τα μέσα των οχημάτων και πώς θα πληρούσαν αυτές τις απαιτήσεις”, δήλωσε ο Bell. “Τα φορτηγά είναι άδεια κοχύλια όταν φτάνουν σε μια μονάδα. δεν υπάρχει τίποτα πραγματικά μέσα τους εκτός από τον φωτισμό και τη διανομή ενέργειας. Η ιδέα είναι να λειτουργήσουν οι μονάδες μέσω μιας διαδικασίας ενσωμάτωσης των δυνάμεων εντολών αποστολής σε αυτά τα οχήματα και καταφύγια. ”

Κάθε κατάστημα έχει συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το τι θέλουν να κάνουν τα φορτηγά τους, δήλωσε ο Chief Warrant Officer 3 Carlos Enciso, υπεύθυνος για τις τροποποιήσεις του οχήματος για 1-2 SBCT. Η ομάδα του παίρνει αυτά τα σχέδια και προσπαθεί να τους ενσωματώσει όσο καλύτερα μπορούν μέσα στα οχήματα. Η ομάδα της DEVCOM είναι εκεί για να εξετάσει αυτές τις τροποποιήσεις.

Οι ειδικοί του αντικειμένου της DEVCOM είναι ειδικοί στον τομέα της μηχανικής και της ηλεκτρολογίας, καθώς και της ολοκλήρωσης, δήλωσε ο Bell. Είναι εκεί για να δείξουν τις βέλτιστες πρακτικές των μονάδων και να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση προβλημάτων των σχεδίων τους για να καταστούν πιο αποτελεσματικά.

«Υπάρχουν προκλήσεις», σύμφωνα με τον Bell. “Όπως η εξεύρεση τρόπων μεγιστοποίησης του χώρου εργασίας, ώστε να υπάρχουν πολλαπλά στοιχεία όπως οι χάρτες και οι οθόνες που βρίσκονται στην ίδια περιοχή”.

Κατασκευάζουν τραπέζια που ταιριάζουν στο κέντρο του βαγονιού expo και ενσωματώνουν πλαϊνά τραπέζια που διπλώνουν όταν το όχημα καταρρέει για να μεγιστοποιηθεί ο χώρος, δήλωσε ο Enciso. Είναι επίσης βραχίονες στήριξης έτσι ώστε να μπορούν να εγκαταστήσουν οθόνες στους τοίχους διαφόρων σταθμών. Αυτό επιτρέπει την κατάρρευση του φορτηγού εκτόνωσης σε μια στιγμή.

“Μέρος από αυτό που πιστεύω ότι ο στρατός προσπαθεί να κάνει με αυτό το πρόγραμμα είναι να επιταχύνει την τρέχουσα διαδικασία απόκτησης”, δήλωσε ο Bell. “Μπορεί να μας χρειαστούν τρία ή περισσότερα χρόνια για να κατασκευάσουμε κάτι που ήταν κοντά στο τέλειο αν προσπαθούσαμε να σχεδιάσουμε τα οχήματα και τα καταφύγια από ένα σύνολο απαιτήσεων σε ένα εργαστήριο. Μπορεί να μην έχουμε ιδέα εάν εκπληρούσε πραγματικά τις απαιτήσεις των στρατιωτών μέχρι να το καταφέρουμε στο πεδίο “.

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο