Νέα δικαστική απόφαση για τις ομοσπονδίες στρατιωτικών

Νέα δικαστική απόφαση για τις ομοσπονδίες στρατιωτικών

παρατίθενται οι ανακοινώσεις των δύο ομοσπονδιών και βγάλτε μόνοι σας τα συμπερασματά σας

Ένα νέο “επεισόδιο” διαδραμματίστηκε για τις Ομοσπονδίες Στρατιωτικων στις δικαστικές αίθουσες.

παρατίθενται οι ανακοινώσεις των δύο ομοσπονδιών και βγάλτε μόνοι σας τα συμπερασματά σας.

Η ανακοίνωση της ΠΟΜΕΝΣ:

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, ενημερώνει τις πρωτοβάθμιες Ενώσεις και τους εν ενεργεία στρατιωτικούς ότι σήμερα, 26.3.2018, το εργοδοτικό σωματείο ΠΟΕΣ ανέβαλε τη συζήτηση της αίτησης που το ίδιο είχε καταθέσει σε μια προσπάθεια να ανασταλεί η απόφαση 254/2018 του Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία δικαίωσε πλήρως τις θέσεις της Ομοσπονδίας μας.

Το Δικαστήριο, κατά τη σημερινή συζήτηση, απέρριψε το αίτημα να χορηγηθεί προσωρινή διαταγή υπέρ της ΠΟΕΣ, καθόσον δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς της ότι υπάρχει κάποιος λόγος προκειμένου να συνεχίσει να υφίσταται. Ως εκ τούτου, και αφού εξαντλήθηκαν και τα τελευταία μέσα που διατηρούσαν την ΠΟΕΣ “στη ζωή” έστω προσωρινά, το σωματείο αυτό έχει εξαφανιστεί πλήρως από το νομικό κόσμο και έχει παύσει, νομικά και πραγματικά, να υφίσταται.

Καλούμε την Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία να σεβαστούν τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και να προβούν στις δέουσες ενέργειες, ώστε να λειτουργήσει απρόσκοπτα η αποκλειστική θεσμική εκπρόσωπος των εν ενεργεία στρατιωτικών – η ΠΟΜΕΝΣ.

Η Ομοσπονδία μας, με μοναδικό γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων των εν ενεργεία στρατιωτικών, συνεχίζει το έργο και τον αγώνα της, ο οποίος καθημερινά δυναμώνει.

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΣ:

Αξιότιμοι κοι Υπουργοί.

Σας γνωρίζουμε ότι την 26.3.2018 η Ομοσπονδία μας εμφανίστηκε, δια του νομικού της εκπροσώπου, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, για την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε, κατά της υπ΄ αριθμ. 254/2018 απόφασης του ιδίου Δικαστηρίου.

Ο νομικός μας εκπρόσωπος αιτήθηκε, για την οικονομία του χρόνου και της νομικής σκέψης και εξαιτίας τους γεγονότος ότι, μόλις ένα (1) μήνα αργότερα, δηλαδή την 26.4.2018, δικάζεται η έφεση που άσκησε η Ομοσπονδία μας κατά της ως άνω πρωτόδικης απόφασης, ενόψει μάλιστα πιθανολόγησης ευδοκίμησής της (της έφεσης), την αναβολή της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων, αίτημα που έκανε αποδεκτό το Δικαστήριο, το οποίο και αποδέχτηκε την πιθανή ευδοκίμηση της έφεσης.

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο