Μέχρι το 2020 τα νέα άρματα Τ-90 “Proryv-3” στο ρωσικό στρατό

Μέχρι το 2020 τα νέα άρματα Τ-90 “Proryv-3” στο ρωσικό στρατό

Το T-90M - μια εκσυγχρονισμένη έκδοση του άρματος T-90A, γνωστή και ως" Object 188M "

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις αναμένεται να αποκτήσουν μέχρι το 2020 μια εκσυγχρονισμένη έκδοση των αρμάτων μάχης Τ-90.

Ο ρωσικός στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Alexey Khlopotov ανέφερε ότι η πρώτη παρτίδα των βασικώναρμάτων μάχης T-90M, γνωστή ευρέως ως “Proryv-3”, θα παραδοθεί στο ρωσικό στρατό μέχρι τα τέλη του 2019 και θα είναι έτοιμη για πόλεμο μέχρι το 2020.

“Το T-90M – μια εκσυγχρονισμένη έκδοση του άρματος T-90A, γνωστή και ως” Object 188M “, που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της έρευνας και ανάπτυξης” Proryv-3 “, εξήγησε στρατιωτικός ειδικός, προσθέτοντας ότι η παραγωγή αναβαθμισμένων Οι δεξαμενές θα ξεκινήσουν μέχρι το τέλος του έτους.

Ο ρωσικός στρατός θα δεχθεί τα T-90M, τα οποία τώρα διαθέτουν ένα νέο πυργίσκο με μεγαλύτερο πυροβόλο 125 χιλ. Και προηγμένο σύστημα ελέγχου πυρκαγιάς.

Σε σύγκριση με το T-90A, η βελτιωμένη έκδοση θα διαθέτει ένα νέο σχεδιασμό με όλα τα συγκολλημένα πυργίσκους που προστατεύεται από την θωράκιση Relikt ERA (Εκρηκτική Αντιδραστική Θωράκιση) τοποθετημένη μπροστά και από κάθε πλευρά του πυργίσκου. Επιπλέον, πυργίσκος εξοπλισμένος με κιτ θωράκισης προσθήκης για να αντιμετωπίσει την απειλή των χειροβομβίδων που προωθούν πυραύλους.

Η νέα κύρια δεξαμενή μάχης τροφοδοτείται από έναν κινητήρα V-92S2 που αναπτύσσει 1.000 hp, επιτυγχάνοντας κορυφαία οδική ταχύτητα 60 km / h και εύρος πλεύσης 550 km.

Ο κύριος οπλισμός συμπληρώνεται από ένα 125 χλστ. 2Α46Μ-4 ομαλό τράβηγμα πυροβόλων όπλων ικανό να πυροδοτεί τυποποιημένα πυρομαχικά, αλλά και αντι-δεξαμενές καθοδηγούμενων πυραύλων (ATGM) αντανακλά τον κώδικα NATO AT-11 Sniper-B.

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο