Μέριμνα προσωπικού του ΓΕΣ

Μέριμνα προσωπικού του ΓΕΣ

την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκαν εγκαίνια 2 ξενώνων στηΛέσχη Αξιωματικών Φρουράς (ΛΑΦ) ΧΑΝΙΩΝ, οι οποίοι λειτουργούν με μέριμνατης 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού (5η ΤΑΞ ΠΖ - «V ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΚΡΗΤΩΝ»).

Την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), τελετή θεμελίωσης για την ανέγερση διώροφου κτηρίου Διοικητικής Μέριμνας (ΔΜ), συνολικά 2.450 τετραγωνικών μέτρων, που θα περιλαμβάνει μαγειρεία, εστιατόρια δυναμικότητας 600 ατόμων, κέντρο
ψυχαγωγίας και άλλους χώρους Διοικητικής Μέριμνας της Σχολής. Το έργο υλοποιείται με δωρεά της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Η ενσωμάτωση του νέου κτηρίου ΔΜ, σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη προσπάθεια του Γενικού Επιτελείου Στρατού για την αναβάθμιση της Σχολής, επιτυγχάνουν το γενικότερο εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων της και την ουσιαστική αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου του προσωπικού.
Το γεγονός ότι, σε εύλογο χρονικό διάστημα οι Σπουδαστές και το υπόλοιπο προσωπικό, θα έχουν στη διάθεσή τους αυτό το υπερσύγχρονο κτήριο ΔΜ, το οποίο θα αποτελεί σημείο αναφοράς και στολίδι για τη Σχολή, δημιουργεί σε όλους μας ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα προσμονής.
Εξάλλου, το πρώτο εξάμηνο του 2018, περατώθηκε η διαμόρφωση σε υφιστάμενο χώροτης Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς (ΛΑΦ) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σε 3 ξενώνες, οι οποίοι δίνουν τη δυνατότητα με χαμηλό κόστος, για διαμονή των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών με σκοπό την ικανοποίηση άμεσων ήπρογραμματισμένων αναγκών τους.
Επίσης, την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκαν εγκαίνια 2 ξενώνων στηΛέσχη Αξιωματικών Φρουράς (ΛΑΦ) ΧΑΝΙΩΝ, οι οποίοι λειτουργούν με μέριμνατης 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού (5η ΤΑΞ ΠΖ – «V ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΚΡΗΤΩΝ»). Αυξάνουν,με εξαιρετικά χαμηλό κόστος, τις δυνατότητες προσωρινής διαμονής, εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών με τις οικογένειές τους.

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο