Λειτουργία Πρότυπου Ιατρείου Μαστού στο 404 ΓΣΝ Λάρισας

Λειτουργία Πρότυπου Ιατρείου Μαστού στο 404 ΓΣΝ Λάρισας

Στο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξής του, το 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας, μετά από απόφαση του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστρατήγου Γεωργίου Καμπά, οργάνωσε και έθεσε σε λειτουργία Πρότυπο Ιατρείο Μαστού που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας των παθήσεων της γυναίκας που σχετίζονται με το Μαστό. Υπεύθυνη του ιατρείου το οποίο θα λειτουργεί κάθε Τρίτη

Στο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξής του, το 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας, μετά από απόφαση του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστρατήγου Γεωργίου Καμπά, οργάνωσε και έθεσε σε λειτουργία Πρότυπο Ιατρείο Μαστού που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας των παθήσεων της γυναίκας που σχετίζονται με το Μαστό.

Υπεύθυνη του ιατρείου το οποίο θα λειτουργεί κάθε Τρίτη 10:00 – 12.30 το πρωί, τοποθετήθηκε η Γενική Χειρουργός, Αρχίατρος, Ι. Κωνσταντιάδου, η οποία είχε βραβευθεί στο 26ο Ιατρικό Συνέδριο Ενόπλων Δυνάμεων, το 2016 στη Θεσσαλονίκη, για την αντιμετώπιση γιγαντιαίου καρκινώματος μαστού.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., συγχαίρει τον Αρχηγό ΓΕΣ, για την απόφαση του με την οποία αποδεικνύει για ακόμη μία φορά στην πράξη, το ενδιαφέρον του για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η Ομοσπονδία θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε ανάλογη πρωτοβουλία η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να αντιμετωπίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, ευελπιστώντας ότι η Στρατιωτική Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, θα είναι αρωγός στην προσπάθεια επίλυσης δίκαιων θεμάτων που αφορούν την Μέριμνα Προσωπικού για το εν ενεργεία στρατιωτικό προσωπικό.

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο