ΙΔΙΣ Σεμινάριο δια βίου μάθησης: Τρομοκρατία και Ριζοσπαστικοποίηση: Στρατηγικές και πολιτικές αντιμετώπισής τους

ΙΔΙΣ Σεμινάριο δια βίου μάθησης: Τρομοκρατία και Ριζοσπαστικοποίηση: Στρατηγικές και πολιτικές αντιμετώπισής τους

Το Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων (Ι.ΔΙ.Σ.) του Παντείου Πανεπιστημίου διοργανώνει Σεμιναριακό Κύκλο «Δια βίου μάθησης» με θέμα: Τρομοκρατία και Ριζοσπαστικοποίηση: Στρατηγικές και πολιτικές αντιμετώπισής τους. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Τρίτη 3 Μαρτίου 2019. Ο Σεμιναριακός Κύκλος, απευθύνεται σε στρατιωτικούς, διπλωμάτες, δημοσιογράφους, δημοσίους/ιδιωτικούς υπαλλήλους, φοιτητές όλων των βαθμίδων κ.λπ.. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε

Το Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων (Ι.ΔΙ.Σ.) του Παντείου Πανεπιστημίου διοργανώνει Σεμιναριακό Κύκλο «Δια βίου μάθησης» με θέμα: Τρομοκρατία και Ριζοσπαστικοποίηση: Στρατηγικές και πολιτικές αντιμετώπισής τους. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Τρίτη 3 Μαρτίου 2019.

Ο Σεμιναριακός Κύκλος, απευθύνεται σε στρατιωτικούς, διπλωμάτες, δημοσιογράφους, δημοσίους/ιδιωτικούς υπαλλήλους, φοιτητές όλων των βαθμίδων κ.λπ..

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεσθε στα τηλέφωνα του Ι.ΔΙ.Σ. ή/και στην παρούσα ηλεκτρονική διεύθυνση (deca@idis.gr).

Επισυνάπτονται η προκήρυξη με λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του και η αίτηση συμμετοχής, οι οποίες έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα μας www.idis.gr

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο