ΙΔΙΣ: Δύο προγράμματα δια βιου μάθησης για Α’ ΠΠ και περιφεριακές συγκρούσεις 1945-1991

ΙΔΙΣ: Δύο προγράμματα δια βιου μάθησης για Α’ ΠΠ και περιφεριακές συγκρούσεις 1945-1991

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τους Σεμιναριακούς Κύκλους «Δια βίου μάθησης» που έχουν προκηρυχθεί από το Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων (Ι.ΔΙ.Σ.) του Παντείου Πανεπιστημίου με θέματα: · Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος: Πολιτική και Στρατηγική Ανάλυση. · Περιφερειακοί Πόλεμοι 1945-1991. λήγει την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι δύο Σεμιναριακοί Κύκλοι που προκηρύσσονται, εντάσσονται στον Κύκλο

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τους Σεμιναριακούς Κύκλους «Δια βίου μάθησης» που έχουν προκηρυχθεί από το Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων (Ι.ΔΙ.Σ.) του Παντείου Πανεπιστημίου με θέματα:

· Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος: Πολιτική και Στρατηγική Ανάλυση.

· Περιφερειακοί Πόλεμοι 1945-1991.

λήγει την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι δύο Σεμιναριακοί Κύκλοι που προκηρύσσονται, εντάσσονται στον Κύκλο «Σπουδές Άμυνας» και απευθύνονται στο ευρύ κοινό (διπλωμάτες, στρατιωτικούς, δημοσιογράφους, δημοσίους/ιδιωτικούς υπαλλήλους, φοιτητές όλων των βαθμίδων κ.λπ..). Θα πραγματοποιούνται τις ίδιες ημερομηνίες αλλά διαδοχικές ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεσθε στα τηλέφωνα του Ι.ΔΙ.Σ. στην ιστοσελίδα www.idis.gr ή/και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (deca@idis.gr).

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο