Η οργάνωση ΟΛΑ ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΪ

Η οργάνωση ΟΛΑ ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΪ

Η τρομοκρατική επίθεση είχε πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου 2018 με μία βόμβα μεγάλης ισχύος

Την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση στο κτίριο του ΣΚΑΪ και της «Καθημερινής» ανέλαβε με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών.

Στο κείμενο αναφέρει: «Ξημερώματα Δευτέρας 17/12 τοποθετήσαμε εκρηκτικό μηχανισμό μεγάλης ισχύος έξω από τις εγκαταστάσεις που συστεγάζονται ο ΣΚΑΪ και η Καθημερινή» και ακολούθως καταφέρεται κατά των ΜΜΕ υποστηρίζοντας ότι «ως τέταρτη εξουσία είναι βασικός πυλώνας της αναπαραγωγής της αστικής εξουσίας, είναι κρατικός ιδεολογικός μηχανισμός, είναι μηχανισμός προστασίας των καπιταλιστικών συμφερόντων και εσχάτως είναι το ίδιο το κεφάλαιο αυτοπροσώπως. Ο ρόλος των ΜΜΕ στην επίθεση του κεφαλαίου ενάντια στον κόσμο της εργασίας (και κυρίως την τελευταία μνημονιακή οχταετία) είναι καθοριστικός».

Παράλληλα καταγγέλλει την «Καθημερινή» ως «φασιστοφυλλάδα» και τον ΣΚΑΪ ως «φασιστοκάναλο» και στοχοποιεί συνολικά τον Τύπο, αλλά και συγκεκριμένους δημοσιογράφους που εργάζονται ή εργάσθηκαν στα εν λόγω ΜΜΕ.

Η τρομοκρατική επίθεση είχε πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου 2018 με μία βόμβα μεγάλης ισχύος η οποία εξερράγη στις 2.30 τα ξημερώματα και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στην πρόσοψη του κτηρίου.

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο