Η Λέσχη Καταδρομέων Ιερολοχιτών στην εκδήλωση των SAS στο Λονδίνο

Η Λέσχη Καταδρομέων Ιερολοχιτών  στην εκδήλωση των SAS στο Λονδίνο

Την 19 Νοεμβρίου η SAS Regimental Association, ο αντίστοιχος της Λέσχης Καταδρομέων και Ιερολοχιτών (ΛΚΙ) Σύνδεσμος των Βρετανών SAS πραγματοποίησε εορταστική εκδήλωση για τα 75 έτη από ιδρύσεώς τους στο Λονδίνο

Η αποκατάσταση της από το 1992 διακοπείσης επαφής έγινε προ μηνών με πρωτοβουλία της ΛΚΙ, με αποτέλεσμα την αναθέρμανση των σχέσεων των ιστορικών Λεσχών, των οποίων μέλη πολέμησαν μαζί στην Αφρική, την Μέση Ανατολή και τα νησιά του Αιγαίου κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η εκδήλωση και στα δύο της σκέλη ήταν άψογη οργανωτικά και εντυπωσιακή σε εκτέλεση. Η τήρηση της παράδοσης σε γενικό και ειδικά στρατιωτικό επίπεδο και το κλασσικό βρετανικό φλέγμα και χιούμορ ήταν εμφανή σε όλη τη διάρκεια, τόσο της εκκλησιαστικής, από την οποίαν δεν απουσίαζε η σκωτσέζικη γκάιντα όσο και της κοσμικής εκδηλώσεως.

Στις εκδηλώσεις εκπροσώπησαν την ΛΚΙ ο Στρατηγός Κόρκας και ο Γενικός Γραμματέας της Λέσχης. Επιδόθηκε αναμνηστικό από την ΛΚΙ και η παρουσία και σύντομος χαιρετισμός του Ιερολοχίτη Στρατηγού έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους συμμάχους και συμπολεμιστές.

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο