Η ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ για τα ειδικά μισθολόγια

Η ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ για τα ειδικά μισθολόγια

Η ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ αναλογιζόμενη το καθήκον της υπεράσπισης των Εθνικών κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και την υποχρέωση της διατήρησης του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων καλεί την Κυβέρνηση να αποσύρει το σχέδιο νόμου που έχει καταθέσει.

Με την κατάθεση του σχεδίου νόμου για την εφαρμογή των δημοσιονομικών στόχων και μεταρρυθμίσεων (τα λεγόμενα μέτρα και αντίμετρα), η Κυβέρνηση επιλέγει την  περαιτέρω φτωχοποίηση και την πλήρη ανατροπή των κοινωνικών, ασφαλιστικών, εργασιακών, μισθολογικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων που έχουν κατακτηθεί με πολύχρονους αγώνες. Προφανέστατα δημιουργείται σύγχυση και μεγάλη ανησυχία για το παρόν και το μέλλον των κοινωνικών, ασφαλιστικών δικαιωμάτων και των αποδοχών μας.

Η Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ), αναλογιζόμενη το καθήκον της υπεράσπισης των Εθνικών  κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και την υποχρέωση της διατήρησης του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων καλεί την Κυβέρνηση να αποσύρει το σχέδιο νόμου που έχει καταθέσει.  

   Η Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ), εκφράζει τις σοβαρές ανησυχίες του συνόλου των αποστράτων συναδέλφων για τις επερχόμενες μεταβολές και τις διαφαινόμενες νέες μειώσεις στις ήδη πενιχρές συντάξιμες αποδοχές οι οποίες μέχρι σήμερα  έχων περικοπεί περίπου 60% και :

  1. Απαιτεί  την πλήρη εφαρμογή όλων  των τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων.
  2. Καλεί τα μέλη, τους φίλους της, όλες και όλους τους συναδέλφους να λάβουν μέρος στις πανελλαδικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας συμπαρατασσόμενοι  στους αγώνες του χειμαζόμενου ελληνικού λαού,  που θα γίνουν στις 17 και 18 Μαΐου 2017, με κορυφαίες την  Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που οργανώνουν οι Ομοσπονδίες προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας την Τετάρτη 17 Μαΐου και ώρα 17:00 στην πλατεία Κολοκοτρώνη (Παλιά Βουλή) και το απογευματινό συλλαλητήριο την Πέμπτη 18 Μαΐου ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.
  1. Επισημαίνοντας , σε κάθε τόνο και με κάθε τρόπο, ότι στόχος της ήταν, είναι και θα είναι  η αποκατάσταση του συνόλου των αδικιών που μέχρι σήμερα έχουμε υποστεί, όπως το  σύνολο των άδικων περικοπών που επήλθαν και εξαΰλωσαν τις συντάξεις μας με τους προηγούμενους μνημονιακούς  νόμους (Ν 3833/10, 3865/10, 4002/11, 4023/12, 4024/11 κλπ) και την λεηλασία των αποθεματικών των ασφαλιστικών μας ταμείων, δηλώνει ότι  δεν θα δεχθούμε νέες άδικες και στοχευμένες  μεταβολές και περικοπές οι οποίες ουσιαστικά καταστρέφουν χιλιάδες οικογένειες συναδέλφων.
  2. Προχωράει άμεσα στην σύνταξη μελέτης και διατύπωση προτάσεων και παράλληλα (πέρα αυτής της δημόσιας πρόσκλησης)  θα αποστείλει πρόσκληση στους φορείς, συλλόγους, ενώσεις, ομοσπονδία για άμεση συνάντηση με σκοπό την εξέταση, αποτίμηση, εκτίμηση καταστάσεως και προγραμματισμό των όποιων ενεργειών και δράσεων.

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο