Γενική Συνέλευση της Λέσχης Καταδρομέων και Ιερολοχιτών

Γενική Συνέλευση της Λέσχης Καταδρομέων και Ιερολοχιτών

παρέστησαν Επίτιμοι Ανώτατοι Αξκοί όλων των κλιμακίων Επιτελείων και Σχηματισμών, Ιερολοχίτες, πολεμιστές των ΛΟΚ και των Μοιρών Καταδρομών, καθώς και νεώτεροι, μόνιμα στελέχη εν αποστρατεία και έφεδροι Καταδρομείς, Πεζοναύτες και Αλεξιπτωτιστές, υπό το «Πνεύμα των Ειδικών Δυνάμεων» το οποίο είναι υπεράνω βαθμών και διακρίσεων.

Η Ετησία Γενική Συνέλευση της Λέσχης Καταδρομέων και Ιερολοχιτών (ΛΚΙ) πραγματοποιήθηκε την 11η Μαρτίου 2018, σε αίθουσα της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ).

Θέματα ημερησίας διατάξεως:

  • Έκθεση Πεπραγμένων ΔΣ έτους 2017 και στόχοι για το 2018.
  • Έκθεση Οικονομικής Καταστάσεως.
  • Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
  • Προϋπολογισμός 2018.

Εκ των μελών, παρέστησαν Επίτιμοι Ανώτατοι Αξκοί όλων των κλιμακίων Επιτελείων και Σχηματισμών, Ιερολοχίτες, πολεμιστές των ΛΟΚ και των Μοιρών Καταδρομών, καθώς και νεώτεροι,  μόνιμα στελέχη εν αποστρατεία και έφεδροι Καταδρομείς, Πεζοναύτες και Αλεξιπτωτιστές, υπό το «Πνεύμα των Ειδικών Δυνάμεων» το οποίο είναι υπεράνω βαθμών και διακρίσεων.

Επί πλέον ως προσκεκλημένος, παρέστη ο Υπτγος κ. Φλάρης Νικόλαος, Διοικητής της Διακλαδικής Διοικήσεως Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, ο οποίος χαιρετίζων τους παρισταμένους, ανεφέρθη επιγραμματικά στην ήδη εξαγγελθείσα από το ΥΕΘΑ και το ΓΕΕΘΑ αναβάθμιση της διακλαδικότητας στον τομέα των ειδικών επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, πλέον των προγραμματισμένων ομιλητών, τον λόγο έλαβε και ο Αντγος ε.α. κ. Κόρκας Κων/νος, για να τονίσει την αναγκαιότητα συμβολής της Λέσχης στην αύξηση του εθελοντισμού και στην καθιέρωση εκδρομών προς τα ακριτικά νησιά της πατρίδας μας. Επιπλέον μίλησαν και άλλα μέλη επί διαφόρων θεμάτων σχετικά με τις αθλητικές δραστηριότητες και την δημιουργία «Τράπεζας αίματος».

Με το πέρας  της γενικής συνέλευσης, ο πρόεδρος του ΔΣ Αντγος ε.α. κ. Νικόλαος Λάζαρης, απένειμε τιμητική πλακέτα, στον Αντγο ε.α. κ. Καλατζή Κων/νο, και στον Υπτγο π.δ. κ. Δημητρόπουλο Γεώργιο, διότι συνέβαλαν ο πρώτος ως πρώην πρόεδρος του  ΔΣ της Λέσχης και ο δεύτερος ως πρόεδρος του ΔΣ της ΠΕΑΠΑ και μέλος της Λέσχης, στην εξασφάλιση μόνιμης στέγης της Λέσχης Καταδρομέων και Ιερολοχιτών.

Στην συνέλευση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Αντγος ε.α. κ. Ροζής Βασίλειος  και ο Διευθύνων Σύμβουλος αυτής, Υπτγος ε.α. κ. Δεβούρος Ιωάννης, στο πρόσωπο των οποίων η Λέσχη ευχαρίστησε θερμά την ΕΑΑΣ για την φιλοξενία της ΓΣ με την διάθεση του χώρου και την παροχή υλικοτεχνικού εξοπλισμού και διευκολύνσεων.

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο