Επίσκεψη Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού στην Περιοχή Ευθύνης της 88 ΣΔΙ

Επίσκεψη Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού στην Περιοχή Ευθύνης της 88 ΣΔΙ

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, επισκέφθηκε την Περιοχής Ευθύνης (ΠΕ) της 88 Στρατιωτικής Διοίκησης (88 ΣΔΙ «ΛΗΜΝΟΣ») συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»), Αντιστράτηγο Γεώργιο Δημητρόπουλο. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Αρχηγός παρακολούθησε την ενεργοποίηση των τμημάτων

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, επισκέφθηκε την Περιοχής Ευθύνης (ΠΕ) της 88 Στρατιωτικής Διοίκησης (88 ΣΔΙ «ΛΗΜΝΟΣ») συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»), Αντιστράτηγο Γεώργιο Δημητρόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Αρχηγός παρακολούθησε την ενεργοποίηση των τμημάτων ετοιμοτήτων και διαπίστωσε την άριστη επιχειρησιακή τους ετοιμότητα. Στη συνέχεια μετέβη στο Στρατηγείο όπου ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Σχηματισμού στο πλαίσιο της Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ – 2019».

Ο Αρχηγός, συνεχάρη τα στελέχη για το υψηλό ηθικό και την περηφάνεια τους, αλλά και τη συνεχή και έντονη προσπάθεια που καταβάλλουν σε καθημερινή βάση αλλά και κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο