Επίσκεψη ΑΓΕΣ Αντ/γου Γ.Καμπά στην Περιοχή Ευθύνης Γ΄ΣΣ για την άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2019

Επίσκεψη ΑΓΕΣ Αντ/γου Γ.Καμπά στην Περιοχή Ευθύνης Γ΄ΣΣ για την άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2019

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, επισκέφθηκε την Περιοχής Ευθύνης (ΠΕ) του Γ΄ Σώματος Στρατού (Γ΄ΣΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ») συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Σώματος, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Κούτρα. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, στο πλαίσιο της ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2019», ο Αρχηγός παρακολούθησε την ενεργοποίηση της 300 Κινητής

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, επισκέφθηκε την Περιοχής Ευθύνης (ΠΕ) του Γ΄ Σώματος Στρατού (Γ΄ΣΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ») συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Σώματος, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Κούτρα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, στο πλαίσιο της ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2019», ο Αρχηγός παρακολούθησε την ενεργοποίηση της 300 Κινητής Υγειονομικής Μονάδας Εκτάκτων Αναγκών (300 ΚΥΜΕΑ) παρουσία και του
Διοικητή της ΑΣΔΥΣ Αντιστρατήγου Παπαδόπουλου Βασιλείου, όπου διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, ετοιμότητάς και ηθικού του προσωπικού. Στη συνέχεια παρακολούθησε ανάπτυξη στρατηγείου επιπέδου Μεραρχίας και Ταξιαρχίας ενώ στη συνέχεια ενημερώθηκε για την πρόοδο του πεδίου βολής εικονικής πραγματικότητας.

Ο Αρχηγός, συνεχάρη τα στελέχη για το υψηλό ηθικό και τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλλουν σε καθημερινή βάση για να διεκπεραιώσουν με το καλύτερο τρόπο την αποστολή τους.

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο