Επίσκεψη 15μελούς αντιπροσωπείας Ομογενών μαθητών στο ΥΠΕΘΑ

Επίσκεψη 15μελούς αντιπροσωπείας Ομογενών μαθητών στο ΥΠΕΘΑ

Επίσκεψη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας πραγματοποίησε σήμερα 15μελής αντιπροσωπεία Ομογενών μαθητών από την Ελληνική, την Κυπριακή και την Ισραηλινή Διασπορά (κυρίως από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τον Καναδά, την Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο). Η 15μελής αντιπροσωπεία ενημερώθηκε από στελέχη των Γενικών Επιτελείων για τις επιχειρησιακές δραστηριότητες καθώς και για τις δράσεις που πραγματοποιούνται στο

Επίσκεψη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας πραγματοποίησε σήμερα 15μελής αντιπροσωπεία Ομογενών μαθητών από την Ελληνική, την Κυπριακή και την Ισραηλινή Διασπορά (κυρίως από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τον Καναδά, την Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο).

Η 15μελής αντιπροσωπεία ενημερώθηκε από στελέχη των Γενικών Επιτελείων για τις επιχειρησιακές δραστηριότητες καθώς και για τις δράσεις που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Έτους Κοινωνικής Προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, οι Ομογενείς μαθητές συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Αλκιβιάδη Στεφανή.

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο