Ένταξη νέων Πρωτοβάθμιων Ενώσεων στην ΠΟΜΕΝΣ

Ένταξη νέων Πρωτοβάθμιων Ενώσεων στην ΠΟΜΕΝΣ

Με την εισδοχή των έξι (6) νέων ενώσεων, η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ έχει πλέον στους κόλπους της είκοσι τρείς (23) Πρωτοβάθμιες Ενώσεις

Την ένταξη έξι νέων Ενώσεων στις τάξεις της ανακοίνωσε η ΠΟΜΕΝΣ

 

“Την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018, συνήλθε σε συνεδρίαση το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.

Ένα από τα θέματα που αποφασίστηκε, ήταν η έγκριση ένταξης έξι (6) νέων Πρωτοβαθμίων Ενώσεων, στο δυναμικό της Ομοσπονδίας μας.

Οι στρατιωτικοί της Εύβοιας, Ηλείας, Βορείου Αιγαίου, Θήρας, Μυκόνου και του Ηρακλείου Κρήτης, έρχονται να προστεθούν στη μεγάλη οικογένεια της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, αποκτώντας τη δική τους φωνή, έχοντας πλέον και τη δική τους εκπροσώπηση .

Με την εισδοχή των έξι (6) νέων ενώσεων, η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ έχει πλέον στους κόλπους της είκοσι τρείς (23) Πρωτοβάθμιες Ενώσεις και αναμένει το προσεχές διάστημα και άλλες που θα ενώσουν τις φωνές τους, δίπλα στο νόμιμο και ηθικό εγχείρημα της Ομοσπονδίας μας .

Οι συνάδελφοι μέρα με τη μέρα κατανοούν περισσότερα με αποδείξεις που δεν αμφισβητούνται και συμπορεύονται με την αλήθεια και την σοβαρότητα.

Η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ ως εγγυήτρια δύναμη στην θεσμική εκπροσώπηση των εν ενεργεία στρατιωτικών, δεσμεύεται καθημερινά σε όλους τους συναδέλφους για ένα καλύτερο αύριο στην καθημερινότητα μας, χωρίς εσωστρέφεια, διχαστικά διλήμματα και ρεβανσισμούς”.

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο