Έφθασαν τα τέσσερα πρώτα Apache στην Ινδία

Έφθασαν τα τέσσερα πρώτα Apache στην Ινδία

Η πρώτη παρτίδα τεσσάρων ελικοπτέρων επίθεσης AH-64E Apache έφτασε στην αεροπορική βάση δύναμης Hindon στο Ghaziabad στα περίχωρα του Νέου Δελχί της Ινδίας το Σάββατο 27 Ιουλίου 2019. Η Boeing ανακοίνωσε την άφιξη των πρώτων τεσσάρων AH-64E Apaches για την Ινδική Πολεμική Αεροπορία (IAF) στο Hindan. Η παραγγελία για την αγορά 22 ελικοπτέρων επιθέσεων Apache

Η πρώτη παρτίδα τεσσάρων ελικοπτέρων επίθεσης AH-64E Apache έφτασε στην αεροπορική βάση δύναμης Hindon στο Ghaziabad στα περίχωρα του Νέου Δελχί της Ινδίας το Σάββατο 27 Ιουλίου 2019.

Η Boeing ανακοίνωσε την άφιξη των πρώτων τεσσάρων AH-64E Apaches για την Ινδική Πολεμική Αεροπορία (IAF) στο Hindan.

Η παραγγελία για την αγορά 22 ελικοπτέρων επιθέσεων Apache AH-64E υπογράφηκε από το Ινδικό Υπουργείο Άμυνας το 2015, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής, της κατάρτισης και της υποστήριξης. Η ινδική κυβέρνηση ενέκρινε επίσης την απόκτηση επιπλέον έξι Apaches για τον Ινδικό Στρατό το 2017.

Το AH-64E Apache για την Ινδική Πολεμική Αεροπορία ολοκλήρωσε τις επιτυχημένες πρώτες πτήσεις τον Ιούλιο του 2018. Η πρώτη παρτίδα του πληρώματος της Ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας άρχισε την εκπαίδευσή του για να πετάξει το Apache στις ΗΠΑ το 2018.

πηγή: airrecognition.com

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο