Αμερικανικά ελικόπτερα στο Βόλο

Αμερικανικά ελικόπτερα στο Βόλο

  Η πρεσβεία των ΗΠΑ στo twitter Media έδωσε στην δημοσιότητα εικόνες και video από την άφιξη των τριάντα ελικοπτέρων των Ηνωμένων Πολιτειών που ανήκουν στην 3η CAB (3rd Combat Aviation Brigade) και που βρίσκονται ήδη στο Στεφανοβίκειο του Βόλου.   Here with allies, building trust. #SPCCaskey: “I’m really enjoying Greece. It’s a beautiful country.”

 

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στo twitter Media έδωσε στην δημοσιότητα εικόνες και video από την άφιξη των τριάντα ελικοπτέρων των Ηνωμένων Πολιτειών που ανήκουν στην 3η CAB (3rd Combat Aviation Brigade) και που βρίσκονται ήδη στο Στεφανοβίκειο του Βόλου.

 

Η ανάπτυξη εγκαταστάσεων με χρήματα των Αμερικανών στο Στεφανοβίκειο, τόσο για την διαμονή των στελεχών τους, όσο και για την ασφαλή παραμονή των ελικοπτέρων τους, έχουν ήδη προχωρήσει.

Σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας το προσεχές διάστημα τα αμερικανικά ελικόπτερα Black Hawk, Apache, Chinook θα συμμέσχουν σε ασκήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Ολύμπου, του Πηλίου, στο πεδίο βολής Λιτοχώρου, με συμμετοχή και ελληνικών ιπτάμενων μέσων.

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο