ΠΑΣΥΣΕΚ: ΤΟ ¨ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ¨ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ

ΠΑΣΥΣΕΚ: ΤΟ ¨ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ¨ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ

Η επιστολή καταγγελία: Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί και Συνήγορε του Πολίτη. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.), την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 έγινε δέκτης ενός σοβαρού γεγονότος (τέκνο Στρατιωτικού), το οποίο έλαβε χώρα στο Κέντρο υγείας Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019, σύζυγος Στρατιωτικού επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Κέντρο Υγείας Λαγκαδά Θεσσαλονίκης να ρωτήσει

Η επιστολή καταγγελία:

Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί και Συνήγορε του Πολίτη.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.), την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 έγινε δέκτης ενός σοβαρού γεγονότος (τέκνο Στρατιωτικού), το οποίο έλαβε χώρα στο Κέντρο υγείας Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019, σύζυγος Στρατιωτικού επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Κέντρο Υγείας Λαγκαδά Θεσσαλονίκης να ρωτήσει αν υπάρχει Ακτινολογικό ιατρείο, διότι είχε τραυματίσει το χέρι το παιδί τους και της απάντησαν ότι υπάρχει και λειτουργεί Δευτέρα 10 και Τρίτη 11 Ιουνίου 2019. Την ενημέρωσαν ότι θα πρέπει πρώτα να απευθυνθεί στον Παιδίατρο, να το εξετάσει, να γράψει παραπεμπτικό για το Ακτινολογικό ιατρείο και μετέπειτα να γίνει η ακτινογραφία. Μετέβη η σύζυγος του Στρατιωτικού στο Κέντρο υγείας, πήρε το χαρτί από την Γραμματεία και πήγε το παιδί τους για εξέταση στον Παιδίατρο. Ο Παιδίατρος αφού εξέτασε το παιδί ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να βγάλει παραπεμπτικό για το Ακτινολογικό ιατρείο γιατί ανέφερε ότι έχετε Στρατιωτική ασφάλεια και ότι πρέπει να πάτε στο 424 ΓΣΝΕ, σε εξωτερικό Ακτινολογικό ιατρείο και να πληρώσετε και ότι έτσι είναι με το Στρατό και έχουμε πάντα προβλήματα. Σε γενόμενη ερώτηση της συζύγου ότι αν το παιδί ήταν ανασφάλιστο, η απάντηση του Παιδιάτρου ήταν ¨θα ήταν αλλιώς τα πράγματα τότε¨.

Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί και Συνήγορε του Πολίτη, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.), καταγγέλλει το συγκεκριμένο περιστατικό και ζητούμε όπως πάρετε θέση επί του θέματος, διότι δεν είναι δυνατόν μέλη οικογενείας Στρατιωτικού προσωπικού τα οποία είναι ασφαλισμένα, να αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα σε Δημόσιους φορείς υγείας στη χώρα μας.

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο