Επιστολή ΠΟΜΕΝΣ προς ΥΕΘΑ για οικονομική επιτροπή

Επιστολή ΠΟΜΕΝΣ προς ΥΕΘΑ για οικονομική επιτροπή

Επιστολή για τη μη συμμετοχή της σε συσταθείσα Επιτροπή για την καταγραφή, αξιολόγηση και δρομολόγηση των απαιτουμένων ενεργειών που αφορούν στο ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό των Ε.Δ., απέστειλε η ΠΟΜΕΝΣ.   Η επιστολή έχει ως εξής:   ΠΡΟΣ :  Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ Δντης (κ. Ζαχαρία Πρασσάκη)   ΚΟΙΝ :  Βουλευτές της Διαρκούς

Επιστολή για τη μη συμμετοχή της σε συσταθείσα Επιτροπή για την καταγραφή, αξιολόγηση και δρομολόγηση των απαιτουμένων ενεργειών που αφορούν στο ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό των Ε.Δ., απέστειλε η ΠΟΜΕΝΣ.

 

Η επιστολή έχει ως εξής:

 

ΠΡΟΣ :  Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο

ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ Δντης (κ. Ζαχαρία Πρασσάκη)

 

ΚΟΙΝ :  Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων                  Διευθυντή Στρατιωτικού Γραφείου κ. ΥΕΘΑ

Νομικό Σύμβουλο κ. ΥΕΘΑ

ΕΑΑΣ-ΕΑΑΝ-ΕΑΑΑ

Στρατιωτικούς Συντάκτες

 

ΘΕΜΑ: Συγκρότηση Επιτροπής (Οικονομικά Θέματα)

 

             Αξιότιμε κ. Υπουργέ, Αξιότιμε κύριε Στρατηγέ,

 

  1. Η ΠΟΜΕΝΣ, ως η μόνη νόμιμη εκπρόσωπος των στρατιωτικών, έχει την υποχρέωση να ενημερώνετε και να ενημερώνει τα μέλη της αλλά και το σύνολο των στελεχών των ΕΔ., για σοβαρά θέματα όπως αυτά του Ασφαλιστικού και Συνταξιοδοτικού.

 

  1. Την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου περιήλθε σε γνώση της Ομοσπονδίας μας  η Φ.900/255/15497/Σ.2011/8-2-18/ΥΠΕΘΑ/ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ με την οποία συγκροτήθηκε Επιτροπή για την καταγραφή, αξιολόγηση και δρομολόγηση των απαιτουμένων ενεργειών που αφορούν στο ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό των Ε.Δ.

 

  1. Με μεγάλη μας έκπληξη, διαπιστώσαμε ότι στην εν λόγω Επιτροπή δεν έχει προβλεφτεί η συμμετοχή της Ομοσπονδίας.

 

            Αξιότιμε κ. Υπουργέ, Αξιότιμε κύριε Στρατηγέ,

 

Κατόπιν των παραπάνω παρακαλούμε για την έγκαιρη εκδήλωση των ενεργειών σας, ώστε η ΠΟΜΕΝΣ να συμπεριληφθεί και να συμμετέχει στην πρώτη συνεδρίαση της εν λόγω Επιτροπής, που έχει οριστεί την 12η Φεβρουαρίου 2018.

Με εκτίμηση

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Απόψεις

Αρθρογράφοι

Εξοπλισμοί

Βίντεο